Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Business Wear

Jan Rozing Mannenmode - Uw Business Wear Specialist

Op het gebied van zakelijke kleding verandert er veel. Er zijn diverse werkomgevingen waar de dresscode de afgelopen jaren flink veranderd is. Waar voorheen altijd een kostuum gedragen werd is tegenwoordig een mooi colbert met een overhemd zonder das soms voldoende. Aan de andere kant zijn er diverse beroepsgroepen waar de presentatie een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering wordt waardoor een wat meer 'dress' uitstraling gewenst is.

Jan Rozing Mannenmode adviseert haar klanten al sinds 1936. Wij hebben veel ervaring met diverse beroepsgroepen en kunnen u daarom onderbouwd aangeven waarom een bepaalde kleding voor u juist wel of niet geschikt is. U kan zich bezig houden met uw vak; dan zorgen wij ervoor dat u goed gekleed uw beroep kan uitoefenen!


Wij bieden een uitgebreide keuze kostuums, colberts, pantalons en bijbehorende dress-shirts. Pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid zijn een aantal van de criteria waarmee wij rekening houden bij de keuze van onze fabrikanten. U vindt bij ons niet de goedkoopste artikelen, maar wel altijd waar voor uw geld!
Business Wear