Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

John Miller

-'Be Inspired by John Miller'-

Geschiedenis van John Miller

Het merk 'John Miller' is in 1989 in Budel onstaan en op de markt gebracht door Van Winkel Fashion, die al sinds 1949 vanuit Budel de meest schitterende overhemden maakt.
John Miller
Het merk 'John Miller' is ontstaan vanuit het label 'Cotonissimo'. Dit label maakte alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande, luxe, 100% katoenen doeken geweven door Europese leveranciers.

Het merk 'John Miller' bestaat al sinds 1989, maar met destijds nog de toevoeging 'Original Cotonissimo'. In het voorjaar van 1995 werd de merknaam volledig 'John Miller'.

John Miller, de schitterende overhemden met een rijke, luxe afwerking en hoge kwaliteit zijn een lust in het dragen.

(Bron: www.johnmillershirts.nl)


Collectie van John Miller

John Miller heeft een uitgebreide collectie overhemden voor elke gelegenheid.
Het merk staat voor kwaliteit en uitstraling; voor elk hemd worden er prachtige stoffen gebruikt en wordt er op elk detail gelet!

John Miller heeft hemden Korte Mouw, Mouwlengte 5 (normale mouw) en Mouwlengte 7 in de collectie. Voor een ieder zal er een prachtig John Miller hemd in te vinden zijn!


John Miller

Strijkvrije Overhemden

John Miller heeft een prachtige collectie strijkvrije overhemden. Zowel in een normale mouwlengte, mouwlengte 5, als in de extra lange mouwlengtes voor de lange man, mouwlengte 7.

De strijkvrije overhemden van John Miller zorgen ervoor dat u altijd goed voor de dag komt! Deze overhemden zijn, door de strijkvrije finish die aan het katoen wordt meegegeven, ook tijdens het dragen langer kreukvrij.

Zie onze informatiepagina over strijkvrije overhemden voor uitgebreidere informatie, of bekijk onze collectie strijkvrije overhemden van John Miller!


John Miller

Browse onze collectie

U ziet hier een aantal mogelijkheden om direct naar een specifieke selectie overhemden te gaan in onze webshop. Wanneer u door onze volledige collectie wilt browsen is dit uiteraard ook mogelijk! Maak voor een meer specifieke selectie gebruik van het menu aan de linkerkant van onze website.