Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Winkel

Opa' Rozing opende in 1936 zijn atelier in Schagen. Hij is geboren in een kleermakersgezin uit Heiloo en besloot in 1936 een eigen bedrijf op te starten in Schagen. In deze kleermakerij werden kostuums, pantalons en colberts gemaakt. Vakmanschap en deskundig advies hebben vanaf het eerste moment bij Jan Rozing Mannenmode centraal gestaan.

Jan Rozing Mannenmode groeide langzaam uit naar een complete herenmodezaak waar naast het maatwerk ook confectie en vrijetijdskleding verkocht werd. In 1988 is Jan Rozing Mannenmode verhuisd naar de locatie waar de winkel nu is. In 2011 is onze winkel helemaal verbouwd en uitgebreid.
Winkel
Winkel
Jan Rozing Mannenmode is een zeer uitgebreide dealer van Paul & Shark. Er is een eigen Paul & Shark corner geplaatst waardoor de luxe maritieme sfeer van dit merk nog beter tot zijn recht komt. Jan Rozing Mannenmode biedt van Paul & Shark een totaalcollectie van truien, vesten, overhemden, jacks, bodywarmers, schoenen, enkele jeans en diverse accessoires.

Tegenover de Paul & Shark corner vindt u grote collecties van diverse vrijetijdsmerken als Gant, Maerz, Gran Sasso, Pierre Cardin en Gardeur. 

Achter in onze winkel kunt u met wat meer privacy een kostuum, combinatie of maatwerk (kostuums / colberts / pantalons / overhemden) uitzoeken. Aan een grote gezellige tafel, onder het genot van een kopje koffie, kunnen we alle mogelijkheden rustig bespreken.
Winkel
Winkel