Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.info    starsstarsstarsstarsstars

Reviews

 
Wij hebben als familiebedrijf onze service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!
Lees hieronder hoe anderen de website van Jan Rozing Mannenmode Online ervaren hebben.
 
 
 
 
 
 
Totaal   2208   Reviews
 
 
 
 
 
Totaal   246   Reviews
 
 
 
 
 
Totaal   13   Reviews
 
 
 
 
 
Totaal   2   Reviews
 
 
 
 
 
Totaal   3   Reviews
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Vertaalde Review uit Origineel   
(origineel tonen)
Mijn recente ervaring met de JAN ROZING-winkel was verrassend onthullend en aangenaam.

Hoewel ik per e-mail bestelde en zonder eerder een accountprofiel aan te maken, ontving ik snel een link met alle nodige stappen om de procedure te voltooien en te betalen (de artikelen waren al in mijn winkelwagen geplaatst). De klantenservice was behulpzaam en vriendelijk en blonk uit in termen van snelheid en beleefdheid. Ik zou de hele houding omschrijven als professioneel en persoonlijk.

De artikelen werden de volgende werkdag verzonden, in perfecte staat aangekomen en het pakket bevatte een handgeschreven wenskaart.

De enige vlieg in de zalf waren de hoge verzendkosten (DPD - vervoer over land). Gezien het bedrag zou ik een koeriersdienst verwachten (DHL, UPS, FEDEX - transport per vliegtuig).

Kortom, de winkel is een echte aanrader voor mensen met veeleisende smaak en mensen die geïnteresseerd zijn in kwaliteit. Ik zou zeker weer kopen in de toekomst.
 
 
Originele Review
My recent experience with JAN ROZING store was surprisingly revealing and pleasant.

Although I ordered by email and without creating an account profile before, I quickly received a link with all the necessary steps to complete the procedure and pay (the items were already put in my shopping cart). The customer service department were helpful and friendly, excelling in terms of promptness and politeness. I would describe the whole attitude as professional and personalised.

The articles were dispatched the next working day, arrived in immaculate condition and the package included a handwritten greeting card.

The only fly in the ointment was the high shipping cost (DPD - land transportation). Given the amount, I would expect an express courier service (DHL, UPS, FEDEX - transportation by aeroplane).

Concluding, the store is highly recommended for people with discerning taste and those who are interested in quality. I would definitely buy again in the future.

 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Alles was perfect..
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Goede aankoop gedaan
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Bestelling via internet zeer vlot verwerkt. Eind ochtend besteld, begin van de middag afgeleverd.
Kwaliteit van de Maertz pullovers was mij bekend en voldeed opnieuw aan de hoge verwachting. Het pakketje was keurig verzorgd, gaf het gevoel met liefde te zijn ingepakt.
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review

 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Prima website en supersnelle levering.
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Artikelen werden keurig bezorgd binnen de afgesproken periode, waren van prima kwaliteit, zorgvuldig verpakt, met een kleine attentie en een persoonlijk briefje. Uitstekend!
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
De bestelde "Paul en Shark" trui werd uiterst snel geleverd. De verpakking was zeer zorgvuldig en het persoonlijk geschreven kaartje is het bewijs van een goede service. Chapeau!
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
We zijn heel erg blij met onze aankoop.
Het zag er heel erg mooi verpakt uit!
Hartelijk dank hiervoor!
 
Aantal Sterren
 
 
 
 
 
Review
Correcte afhandeling en steeds goede informatie.
Zoals besteld worden de goederen afgeleverd.