Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Slater

The original American T-shirt


Het het witte T-shirt heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. Als symbool voor kracht en vooruitgang was het decennia lang een onmisbaar item van een stoere outfit, herkenbaar van de films en videoclips uit die tijd.

Dit Amerikaanse 'oer t-shirt' was waarmee het merk Slater in 1998 begon. Onder de pay-off 'The original American T-shirt' bracht Slater een degelijk wit shirt met een ruime rechte pasvorm, rechte mouwen en een brede boord. Mede door de teruggang van het traditionele hemd als base layer van een man zijn dagelijke outfit, werd de Slater Basic een enorm succes. Diverse tests toonden het onovertroffen draagcomfort en de kwaliteit van dit T-shirt.
Slater

Designed to Fit


Onder invloed van het veranderende modebeeld en een groeiende clientele heeft Slater in de jaren erna extra modellen en ook boxershorts geintroduceerd. Anno 2012 zegt Slater's pay-off: 'Designed to Fit', want Slater T-shirts en boxershorts worden gemaakt met als uitgangspunt uw wensen: ongekend draagcomfort en de juiste fit. Wij vinden het belangrijk dat die eigenschappen zo lang mogelijk behouden blijven. Daarom zijn alle Slater producten extra lang om krimp te compenseren en is de stof behandeld tegen twist. Als grondstof gebruiken we alleen de zachtste enzyme washed katoen, zodat u bijna vergeet dat u een Slater draagt. Met uiteenlopende modellen past Slater bij iedere outfit en elke stijl.Een gedeelte van onze collectie Slater producten vindt u in onze webshop.