Onze vermelding op keurmerk.info
logo
starsstarsstarsstarsstars
 
Shoppingcart
 
Onze vermelding op keurmerk.infostarsstarsstarsstarsstars

Trouwkleding

Jan Rozing Mannenmode - Uw Specialist voor Trouwkleding

De dag van je leven! Vaak gaan er maanden van planning aan vooraf om deze dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Er wordt weken gediscussieerd over de locatie, de uitnodigingen, de fotograaf, de jurk en ga zo maar door.....

Vanzelfsprekend moet ook de heer er perfect uitzien; kleding die bij hem past, die hem goed staat, en die ook nog eens een mooi plaatje vormt samen met de dame en de jurk. Een leuke uitdaging voor ons als kledingadviseur!

Wij hebben door de jaren heen zeer veel bruidegoms mogen adviseren. Zeer interessant bij deze adviezen is de veelzijdigheid van de keuzes die er gemaakt worden. Wij hebben bijvoorbeeld witte kostuums in 100% linnen kwaliteiten laten maken voor bruiloften op het strand of op een tropisch eiland. Strak gesneden rokkostuums of chaquets voor een traditionele chique bruiloft.

Tegenwoordig merken wij regelmatig dat er gekozen wordt voor een kostuum dat later ook nog goed gedragen kan worden als gelegenheidskostuum. Zeker als de heer niet of weinig een kostuum draagt is het natuurlijk fantastisch als het kostuum langer gebruikt kan worden dan voor één dag. Vanzelfsprekend moeten we er wel voor zorgen dat het kostuum op de trouwdag een echt trouwkostuum is. Dit kan op zeer veel manieren bereikt worden; denk bijvoorbeeld aan speciale overhemden, trouwdassen, gilets, strikjes en diverse andere accessoires.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Trouwkleding